Dakkapel plaatsen? Dit zijn de voordelen!

Overweegt u om een dakkapel te plaatsen op uw woning? Wanneer u voor deze ideale oplossing kiest, levert u dat veel voordelen op. Wij, van Bogers, hebben de voordelen van het plaatsen van een dakkapel voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u precies zien wat u te wachten staat en een gedegen keuze maken.

1. Meer warmte en licht in de ruimte

Een dakkapel plaatsen zorgt ervoor dat er meer warmte en licht binnenkomt. Vaak wordt de plek waar men een dakkapel wilt plaatsen in gebruik genomen als rommelhok of opslagplek. Ook heeft deze ruimte vaak geen dakraam. Het resultaat is een donkere ruimte waar u niet graag komt. Het kan ook zijn dat de huidige ruimte een hobbykamer of kantoor is, die voor uw veranderende behoefte nu toch te klein is. Het plaatsen van een dakkapel zorgt voor meer ruimte, daglicht en een natuurlijke warmte.

2. Uw woning wordt meer waard

Niet alleen wordt uw woning met het plaatsen van een dakkapel mooier. Deze wordt ook meer waard. Doordat de woning er aan de buitenkant aantrekkelijker uitziet, is er ook sprake van een positieve invloed op de uitstraling van de wijk. Dit is tevens van belang voor potentiële kopers, wanneer u eenmaal wilt doorstromen. De taxateur zal de woning hoger waarderen door de toename van de woonoppervlakte, de investering die u in de woning gedaan heeft en het feit dat uw huis met een dakkapel lichter en daarmee aantrekkelijker oogt.

3. Uw hypotheeklasten worden lager

Het plaatsen van een dakkapel zorgt tevens voor lagere hypotheeklasten. Deze investering in uw woning is ook voor hypotheekverstrekkers aantrekkelijk, omdat uw woning fysiek groter en financieel gezien meer waard wordt. Wanneer u een aanvullende hypotheek op de woning heeft of een vervolghypotheek aangaat na uw rentevaste periode, komt u terecht in een klasse waarbij andere tarieven gelden. Hierdoor wordt een lagere hypotheekrente mogelijk gemaakt.

4. Uw energierekening wordt lager

Een dakkapel heeft ook een positieve invloed op uw energierekening. Deze wordt namelijk stukken lager wanneer u voor een dakkapel kiest. Hoe dit komt? De ruimte voelt zowel in de winter als in de zomer aangenamer aan. Hierdoor zal u minder hoeven verwarmen, waardoor u dus ook minder kosten maakt.

5. Snel geplaatst

En als laatste voordeel: het plaatsen van een dakkapel kan snel gerealiseerd worden met de uitstekende service van Bogers! Wij hebben echte vakmannen in huis, die uw dakkapel op een professionele wijze kunnen plaatsen. Hierbij leveren wij altijd de gewenste kwaliteit. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens contact op met onze adviseurs! Of maak nu een afspraak.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*