Slider

Nokverhoging of dakkapel

Een nokverhoging is een alternatief van de dakkapel, welke net wat meer opties biedt. Een nokverhoging geeft namelijk nog meer ruimte, aangezien het dak verhoogd wordt. Zo ontstaat er met een nokverhoging t.o.v. een dakkapel dus meer ruimte in de breedte én hoogte. Het zorgt ervoor dat er meer ruimte komt om te staan, en ook de breedte is er meer ruimte, om bijvoorbeeld spullen neer te zetten. Ook voegt deze natuurlijk licht toe wanneer er kozijnen in worden geplaatst. Door de extra ruimte en door het licht, creëert u een extra prettige leefruimte! Een nokverhoging maakt van uw bijna onbruikbare zolder, een praktische ruimte en maakt uw woning veel waardevoller.

Voordelen Nokverhoging

 • 15 jaar garantie;
 • Onderhoudsarm;
 • Keuze uit trespa, keralit, aluminium, zink of hout;
 • Keuze kunststof, hardhout of aluminium kozijnen;
 • Isolatieglas HR ++;
 • Op maat gemaakt.
 • Door onze pre-fab uitvoering is het plaatsen binnen 5 dagen klaar.

nokverhoging-enkelzijdig-bogers

Nokverhoging, eenzijdig of tweezijdig?

Bogers geeft u graag advies! We geven u aan waar u rekening mee moet houden bij een eenzijdige of tweezijdige verhoging. Bij een eenzijdige verhoging van de nok kiest u voor een verhoging van één kant van de woning. Een tweezijdige houdt in dat u kiest voor een verhoging aan beide kanten van uw huis. Wist u ook al dat u hiervoor een vergunning aan moet vragen?

Nokverhoging in 5 dagen geplaatst

Bogers levert dakkapellen in een pre-fab uitvoering. Het voordeel daarvan is dat de uitbouw dan al in de fabriek op maat is gemaakt en wanneer deze klaar is, kan de dakkapel snel geplaatst worden. Wist u dat alleen bij Bogers dit ook mogelijk is met een verhoging van de nok? Ons team zorgt voor uiterst precieze opmetingen, waarna deze op maat gemaakt wordt. Vervolgens kost het plaatsen enkel 5 dagen! Dit betekent minimale overlast voor u en snel genieten van extra ruimte & licht!

nokverhoging-dubbelzijdig-bogers

Nokverhoging vergunning aanvragen

Voor een nokverhogende dakkapel of een nokverlegde dakkapel heb je altijd een dakkapel vergunning nodig. Voor een dakkapel is dat vaak niet nodig, maar omdat een nokverhoging een grotere verandering is, is een vergunning wel nodig. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning? De adviseurs van Bogers helpen u erbij! Houd er rekening mee dat de goedkeuring van de aanvraag van de vergunning enige tijd kan duren.

Kom onze showroom bezoeken om prachtige voorbeelden te bekijken. Bij Bogers leveren we u goede service en kwaliteit. We geven u de tijd om uw keuze te maken en adviseren u in uw keuze, of u nu kiest voor een dakkapel, nokverhoging of toch een andere uitbouw.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*