Slider

Polyester dakkapel

Bent u van plan een dakkapel aan te schaffen, maar wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? We zullen u iets meer vertellen over de mogelijkheid van een polyester dakkapel. U kunt natuurlijk ook altijd ons adviescentrum bezoeken voor meer informatie en voorbeelden!

Uw dakkapel als gegoten

Een polyester dakkapel bestaat uit kunststof, maar is geen doorsnee kunststof dakkapel. Er is bij een 100% polyester dakkapel namelijk geen sprake van een houten basisconstructie. Uw nieuwe polyester gegoten dakkapel gieten wij met een mal op basis van de technische specificaties van uw woning. Het resultaat is een dakkapel die letterlijk als gegoten zit en gegarandeerd lekvrij en onderhoudsvrij is.

De dakkapel is volledig naadloos en u hoeft zich geen zorgen te maken over de schoonmaak. Ook is het zo dat de technieken vooruit zijn gegaan, waardoor u volledig zorgeloos een polyester dakkapel op maat kunt laten maken. En wilt u uw dakkapel de klassieke uitstraling van hout geven? Dan is het mogelijk om bij het gieten een plankenstrucuur toe te voegen.

Voordelen polyester dakkapel

  • 15 jaar garantie op uw dakkapel;
  • Onderhoudsvrij;
  • Keuze uit verschillende buitenstructuren;
  • Geheel naadloos;
  • Ongekende isolatie;
  • Keuze kunststof, hardhout of aluminium kozijnen;
  • Isolatieglas HR ++;
  • Dakkapel op maat.

polyester dakkapel Bogers 4

Ongekende isolatie

De isolatiewaarde van een polyester dakkapel is ongekend. Door de combinatie van HR++ beglazing en de geïsoleerde zijwangen gaat er geen warmte verloren. Een polyester dakkapel van Bogers is standaard voorzien van een wit glasvezel-versterkt dak waardoor de temperatuur in de dakkapel in de zomer behaaglijk blijft.

De polyester dakkapellen van Bogers worden standaard geleverd met binnenafwerking. Onze vakkundige monteurs plaatsen de dakkapel in één dag op uw dak, waarbij u nergens omkijken naar heeft en direct van uw gewonnen extra woonvolume kunt genieten.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277Toestemming om uw gegevens te bewaren*

Maak een afspraak

En laat u informeren door een van onze adviseurs

Bezoek onze showroom

plan een afspraak in en beleef het zelf

Bel mij terugToestemming om uw gegevens te bewaren*

Bel Bogers zelf

Bericht Bogers

Heeft u een vraag? Bericht ons

Toestemming om uw gegevens te bewaren*