De voordelen van HR++ glas

HR++ glas is een hoog rendement glas en staat ook wel bekend als dubbelglas. Wanneer uw woning niet goed geïsoleerd is gaat er veel warmte verloren via de ramen. Dit kunt u voorkomen door dubbelglas, zoals HR++ glas te laten plaatsen, waardoor u de warmte in uw woning vasthoudt. Maar wat zijn nu nog meer voordelen aan HR++ glas? Dat leest u hier!

Beperkt warmteverlies

Wanneer u kiest voor HR++ glas in plaats van enkel glas beperkt u het warmteverlies in uw woning. Zo vindt u glas terug in kozijnen, deuren, dakkapellen, serres en schuifpuien. Op al deze plekken kan er warmte verloren gaan als uw woning slecht geïsoleerd is. HR++ glas is een dubbelglas dat veel beter isoleert doordat het met gas is gevuld. Ook heeft het een coating die de warmte in uw woning terugkaatst. Kortom, met een HR++ glas blijft de warmte in uw woning en wordt het wooncomfort verbeterd.

Bespaart energiekosten

Omdat HR++ glas de warmte veel beter vasthoudt, hoeft u minder te stoken om uw woning warm te krijgen. Ook zorgt het isolerende glas ervoor dat uw woning een stuk koeler blijft in de zomer. Dit scheelt ook in kosten voor een eventuele airconditioning of ventilatoren. Door het productgebruik hiervan te verminderen draagt u ook weer bij aan een beter milieu. Dus een win-win situatie voor uw portemonnee én de wereld om u heen.

Verhoogt waarde van uw huis

Wanneer uw huis goed is geïsoleerd, is dit minder schadelijk voor het milieu. Dit zorgt voor een hoger energielabel en een hogere waarde van uw woning wanneer u deze zal verkopen. Hierdoor is het aanschaffen van dubbelglas een zeer goede investering omdat u het eigenlijk indirect gegarandeerd gedekt heeft.

Inbraak werende werking

Met dubbelglas is de kans kleiner dat inbrekers buit maken van uw eigendommen. Zo is dubbelglas sterker dan enkel glas, en gaat het bekende ‘ruitje tikken’ niet meer zo gemakkelijk. Kortom er zijn vele voordelen aan het kiezen van dubbelglas voor uw woning!

Bent u op zoek naar een manier om energiekosten te besparen voor uw woning? HR++ glas is dan wellicht een goede uitkomst voor u. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277



  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug



   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons





    Toestemming om uw gegevens te bewaren*