Slider

Garagedeur

Bij Bogers kunt u terecht voor elk soort deur, zo ook voor garagedeuren. Voor alle deuren is veiligheid en kwaliteit belangrijk. Daar hebben wij dan ook onze specialiteit van gemaakt. Onze garagedeuren hebben vele voordelen en al onze deuren ontzorgen u volledig. Uw auto is een waardevol bezit en wilt u veilig in uw garage plaatsen. Voordeel van een garage is dat uw auto niet verkleurt en schoon blijft!

Garagedeur plaatsen?

Welke opties zijn er voor uw (nieuwe) garagedeur? Voor garagedeuren is het beste materiaal aluminium; dit is zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het gemakkelijk om dit materiaal te combineren met bijvoorbeeld glas. En hoe wilt u dat de garage opengaat? Wilt u dat deze deur omhoog of zijwaarts opengaat? Een zijwaarts sectionale deur is handig wanneer u even snel iets wilt pakken, maar niet teveel wilt bukken. Een andere optie is een openslaande deur met 1 of 2 deuren. Alles kan naar uw wens gemaakt worden met of zonder afstandbediening.

Inbraakveiligheid

De montage van de garagedeuren gebeurt zeer vakkundig door onze eigen monteurs. Aangezien onze monteurs veel ervaring hebben met deuren, worden uw garagedeuren uiteraard veilig gemaakt om inbraak te voorkomen. De aansluitingen en sloten worden gedetailleerd verwerkt; met alles wordt rekening gehouden. Ook met de stijl van uw woning. Wanneer u alsnog extra sloten wenst, kunnen wij deze uiteraard voor u integreren.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277Toestemming om uw gegevens te bewaren*

Maak een afspraak

En laat u informeren door een van onze adviseurs

Bezoek onze showroom

plan een afspraak in en beleef het zelf

Bel mij terugToestemming om uw gegevens te bewaren*

Bel Bogers zelf

Bericht Bogers

Heeft u een vraag? Bericht ons

Toestemming om uw gegevens te bewaren*