Hardhouten deur

Gaat u het liefst voor klassieke deuren van hardhout? Een goede en authentieke keuze, vanwege de warme uitstraling van dit mooie natuurproduct. Tevens is een hardhouten deur onderhoudsvriendelijk en recyclebaar. Bij Bogers kunt u altijd uw ideeën voorleggen en wij adviseren u dan zo goed mogelijk. Elke deur maken wij op maat, met de kleuren en vormen die u wenst. Omdat wij elke deur zelf maken, kunt u gemakkelijk kiezen voor een strakke rechte deur, of juist een deur met ronde rand.

Wanneer u gaat voor een hardhouten deur, bieden wij bij Bogers maatwerk op basis van FSC® gecertificeerd Meranti hardhout. Deuren van hardhout hebben een natuurlijke en huiselijke uitstraling. Het onderhoud van een hardhouten deur valt erg mee door onze goede voorbehandeling. Dankzij de dubbele gegronde voorbehandeling hebben deze deuren slechts eens in de 5 tot 8 jaar een schilderbeurt nodig. Kunt u meteen voor een andere kleur kiezen, mocht u daaraan toe zijn. Wij kunnen onze hardhouten deuren leveren met HR++ beglazing en volgens Politiekeurmerk gespecificeerd hang- en sluitwerk.

Naar uw wens aanpassen
Hardhouten deuren zijn in vele verschillende uitvoeringen leverbaar. Wilt u meer zien van de keuze die u heeft in deuren? Bezoek dan ook onze showroom!

Wij leveren u goede service, de juiste materialen en de beste kwaliteit. Wilt u weten hoe we dat doen? Bezoek ons dan in onze showroom waar u deuren kunt bekijken en waar onze medewerkers voor u klaar staan.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*