Uw deur laten monteren

Bij Bogers bieden wij brede service, van het maken van uw deur, tot het monteren bij u thuis. Voor het monteren van uw deur komen wij langs wanneer het u uitkomt. Wij werken uitsluitend met ons eigen montagepersoneel. Onze specialisten hebben de deur in korte tijd geplaatst. Het plaatsen en monteren van een deur kan best makkelijk lijken, maar valt vaak in de praktijk tegen. Er komen namelijk een aantal technische werkzaamheden bij kijken. Onze specialisten hebben bijvoorbeeld veel ervaring bij het plaatsen van de scharnieren op de juiste plek.

Kwaliteit
Belangrijk voor het kwalitatief plaatsen van de voordeur is het kozijn. Is het kozijn nog van goede kwaliteit of wordt hier ook een nieuwe van geplaatst? Dit is allemaal dagelijks werk voor Bogers. Tot slot maakt het deurbeslag uw deur helemaal af en hierbij kunnen onze monteurs ook helpen.

Service
Over alle vaste delen door ons geleverd en gemonteerd wordt een garantie verstrekt van 15 jaar. De levensduur van mechanische delen zoals hang- en sluitwerk zijn afhankelijk van gebruik en vandaar bieden we u hier een garantie op van 5 jaar afbouwend met 20% per jaar.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277Toestemming om uw gegevens te bewaren*

Maak een afspraak

En laat u informeren door een van onze adviseurs

Bezoek onze showroom

plan een afspraak in en beleef het zelf

Bel mij terugToestemming om uw gegevens te bewaren*

Bel Bogers zelf

Bericht Bogers

Heeft u een vraag? Bericht ons

Toestemming om uw gegevens te bewaren*