Energiebesparing begint bij uw kozijnen isoleren

Wilt u energie besparen? Dan is het isoleren van uw kozijnen zeker aan te raden. Daar begint het namelijk mee! Wilt u uw kozijnen isoleren, dan heeft u diverse soorten om uit te kiezen. In dit artikel vertellen wij, van Bogers, u welke kozijnen de beste isolatie bieden en wat van uw kozijnen isoleren de voordelen zijn. Lees snel verder voor meer informatie.

Zo helpt kozijnen isoleren bij energiebesparing

U kunt de keuze maken voor kozijnen van hout, aluminium, staal en kunststof. Houten kozijnen staan bekend om het feit dat ze lang meegaan en goed te bewerken zijn. Aluminium is vooral onderhoudsarm en vrij sterk. Kunststof heeft tevens weinig verzorging nodig en biedt goede isolatie. Staal staat erom bekend zowel sterk als onderhoudsarm te zijn.

Welke kozijnen isoleren het best?

Kozijnen isoleren doe je natuurlijk door te kiezen welke de beste isolatie biedt, maar welke zijn dit eigenlijk? Kunststof kozijnen staan erom bekend dat ze optimale isolatie bieden. Kunststof kozijnen beschikken namelijk over een U-waarde van 1,8. Bij hout en aluminium betreft dit 2,4 en 2,6. De U-waarde geeft aan hoezeer een scheidingsconstructie, zoals een wand, dak, of kozijn geïsoleerd is. Hoe lager de U-waarde hoe beter de scheidingsconstructie geïsoleerd is. Daardoor is er reden genoeg om voor dit type kozijnen te kiezen. Echter heeft het kiezen van isolerende kozijnen, zoals kunststof kozijnen, nog veel meer voordelen.

De voordelen van uw kozijnen isoleren

Uw kozijnen laten isoleren brengt diverse voordelen met zich mee. Niet alleen is kunststof zeer mooi materiaal, want als u kiest voor isolerende kozijnen profiteert u ook van de volgende voordelen:

 1. Minder vocht: met isolerende kozijnen komt er automatisch minder vocht op of in het kozijn, waardoor de kans op schimmel en slijtage afneemt.
 2. Minder verlies van warmte: wat zeer fijn is aan isolerende kozijnen, is dat u minder warmte verliest. Hierdoor hoeft u minder te stoken om uw woning van warmte te voorzien.
 3. U bespaart geld doordat u minder stookt. Als u voor isolerende kozijnen kiest kunt u meer dan 100 euro per jaar besparen.
 4. Een ruime keuze: kiest u voor goed isolerende kunststof kozijnen, dan heeft u de keuze uit verschillende opties.

Vraag Bogers om advies

Wilt u uw kozijnen laten isoleren, dan kunt u bij Bogers mooiste kunststof kozijnen vinden. Ook als u een gedegen advies op maat wenst, voorzien wij u hier graag van. U kunt ook uw kozijnen isoleren door voor kunststof kozijnen te gaan. Profiteer van de vele voordelen die u hiermee te wachten staan! Voor enige vragen neem dan gerust contact met ons op.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*