Hoe kiest u de ideale voordeur voor uw woning?

Bent u op zoek naar uw ideale voordeur? Het kan best lastig zijn om een voordeur te vinden die precies bij uw stijl en woning past. Er zijn namelijk verschillende soorten deuren om uit te kiezen. De voordeur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de buitenkant van uw woning, dus de juiste deur kiezen is dan ook van groot belang. Wij, van Bogers, vertellen u meer over de soorten voordeuren die er zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

De moderne voordeur

De moderne voordeur staat bekend om haar minimalistische uitstraling, rechte lijnen en het gebruik van industriële materialen. Je ziet veel grote vlakken, een strakke afwerking en details van RVS. Het deurbeslag is vaak uitgesproken, waarbij er veel gekozen wordt voor langwerpige deurgrepen.

De klassieke voordeur

De klassieke voordeur is ambachtelijk gemaakt en heeft veel sierlijke details. Dit haalt de uitstraling van de deur omhoog. Er wordt veel gebruik gemaakt van symmetrie bij klassieke voordeuren. Wat je tevens veel ziet, zijn prachtige ramen van glas in lood. De deuren zijn vaak afgewerkt met sierlijke bogen aan de zijkanten van het glas en de handgrepen hebben een chique, luxueuze uitstraling. Deze deuren staan prachtig bij oude herenhuizen of klassieke woningen.

De landelijke voordeur

De landelijke voordeur is de meest geschikte deur wanneer je in een natuurlijke omgeving woont. Het ontwerp is doorgaans streekgebonden. Bij de landelijke stijl zie je veel deuren in groene en blauwe tinten. Ook hout is hierbij een veel gebruikte materiaalsoort. Met een landelijke voordeur haal je het boerderij-gevoel naar boven, waardoor jouw woning een gezellige sfeer uitstraalt.

De voordeuren van Bogers

Bij Bogers kun je diverse soorten voordeuren vinden. Van modern tot klassiek, wij maken jouw voordeur geheel op maat en naar jouw wensen. Bij ons kun je altijd rekenen op 10 jaar garantie op je voordeur. Wanneer wij de voordeur naar keuze bij je plaatsen, brengen wij ook gepatenteerd hang- en sluitwerk aan. Dit voldoet geheel aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo weet je zeker dat je inbrekers buiten de deur houdt. Bij ons heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden voor het design van jouw voordeur. Ook hebben wij een ruim aanbod accessoires. Wil je een voordeur die het beste bij jouw smaak past? Neem dan gerust contact op met Bogers of maak nu een afspraak voor een persoonlijk advies.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons


    [email* your-email placeholder "E-mail *" akismet:author_email [text your-number placeholder "Telefoonnummer *"]

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*