Is een schuifpui veilig?

Is uw huis toe aan een heuse transformatie? Denk dan eens aan een schuifpui. Er komen veel mooie aspecten kijken bij een schuifpui. Ten eerste zal je veel meer genieten van het daglicht in de woonkamer, dat verdient toch elke mooi ingerichte woonkamer? Ten tweede zal het wooncomfort verbeterd worden. Ten derde zal je woning veiliger worden en als laatste zal de waarde van je woning ontzettend kunnen toenemen, soms zelfs meer dan de investering.

Bogers beschikt over de beste kwaliteit veilige schuifpuien in verschillende soorten zoals: hefschuifpui, ventilatie-kiepschuifpui en Slimline schuifpui. Een andere vorm van de schuifpui is de vouwwand, deze open je op de manier die je zelf fijn vindt: volledig of gedeeltelijk.

Schuifpui inbraakwerend

Heb je een mooi belichte woonkamer en een naadloze aansluiting tussen de woonkamer en je tuin, dan kan veiligheid niet ontbreken natuurlijk. Isolatiewaarde en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Bogers. Om te beginnen wordt de schuifpui geplaatst met HR ++ beglazing, ook wel inbraakwerend glas. Dit glas werkt ook nog eens zeer isolerend dus alleen maar beter. Dankzij het Inbraakwerend hang- en sluitwerk heeft een inbreker geen schijn van kans.

Onderhoudsarm

Voor de schuifpuien van bogers kan je kiezen uit verschillende materialen; aluminium, hardhout en kunststof. Schuifpuien van Bogers zijn altijd duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Als Bogers een schuifpui plaatst, wordt er een garantie verstrekt van 15 jaar. Ondanks deze garantie is onderhoud nauwelijks nodig aan de hoge kwaliteit schuifpuien van Bogers, enkel de hardhout schuifpuien hebben eens in de 5 tot 8 jaar onderhoud nodig.

Wil jij ook een schuifpui laten plaatsen door de specialisten van Bogers? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277Toestemming om uw gegevens te bewaren*

Maak een afspraak

En laat u informeren door een van onze adviseurs

Bezoek onze showroom

plan een afspraak in en beleef het zelf

Bel mij terugToestemming om uw gegevens te bewaren*

Bel Bogers zelf

Bericht Bogers

Heeft u een vraag? Bericht ons

Toestemming om uw gegevens te bewaren*