Hardhouten kozijn

Voor wie echte hardhouten kozijnen wilt, biedt Bogers maatwerk op basis van FSC® gecertificeerd Meranti hardhout. Kozijnen van hardhout hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Het onderhoud van een hardhouten kozijn valt erg mee door de juiste bewerking. Dankzij de dubbele gegronde voorbehandeling hebben deze kozijnen slechts eens in de 5 tot 8 jaar een schilderbeurt nodig. Wij leveren onze hardhouten kozijnen standaard met HR++ beglazing en volgens Politiekeurmerk gespecificeerd hang- en sluitwerk. Op deze manier maken wij het gebruik van uw kozijn gemakkelijk.

FSC keurmerk Bogers

Naar uw wens aanpassen
Hardhouten kozijnen zijn in vele verschillende uitvoeringen leverbaar. Daarbij heeft u door de jaren heen alle vrijheid om die kleur naar wens aan te passen. Wilt u meer zien van de keuze die u heeft in kozijnen? Bezoek dan ook eens onze showroom.

Wilt u dit schilderonderhoud voorkomen? Dan bevelen wij van harte onze kunststof kozijnen in diverse (niet van echt te onderscheiden) houtdesigns aan. Met uitstekende isolatiewaarden als bijkomend voordeel.

Voordelen hardhout kozijnen:

  • 15 jaar garantie;
  • Uitstekende isolatie (warmte en geluid);
  • Inbraakwerend hang- en sluitwerk;
  • Kozijnen op maat;
  • Kleur kozijnen aanpasbaar

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277

Gelieve dit veld leeg te laten.

Maak een afspraak

En laat u informeren door een van onze adviseurs

Bezoek onze showroom

plan een afspraak in en beleef het zelf

Bel mij terug

Gelieve dit veld leeg te laten.


Bel Bogers zelf

Bericht Bogers

Heeft u een vraag? Bericht ons

Gelieve dit veld leeg te laten.