1 prefab dakkapel met lichtkoepel en 1 dakkapel renovatie in Nijmegen

In Nijmegen mochten wij een nieuw dakkapel plaatsen met een lichtkoepel, waardoor natuurlijk licht de ruimte kan verlichten. Deze klanten hadden aan de voorkant van hun huis al een mooi dakkapel die aan vervanging toe was. Ook dit verzorgen wij uiteraard! Het dakkapel in Nijmegen hadden wij reeds in onze fabriek in mal gegoten. De mal is precies op maat gemaakt. Samen met onze precieze en goede voorbereidingen was het dakkapel binnen een aantal uurtjes klaar voor gebruik!

Geleverde producten:

Prefab dakkapel

Het leveren en monteren van een traditioneel opgebouwde prefab dakkapel zijn het boeideel en de zijwangen afgewerkt met Keralit. De klant heeft gekozen voor de kleur antraciet grijs 7016. Lood betreffende alle onderdorpels en inclusief zinken kraal, in plaats van aluminium daktrim. Voor de kozijnen in de dakkapel is er gekozen voor een kunststof verdiept profiel in de kleur glad crème wit 9001. De draai -kiepramen zijn voorzien van een meerstandenkiep.

Dakkapel vervangen

Zijwangen en boeiboord zijn vervangen door keralit in de kleur antraciet grijs 7016. Voor de kozijnen in de dakkapel is er gekozen voor een kunststof verdiept profiel in de kleur glad crème wit 9001. De draaikiepramen zijn voorzien van een meerstandenkiep.

Lichtkoepel

Het leveren en monteren van een lichtkoepel in de prefab dakkapel.

Horren

Het leveren en monteren van 3 inzethorren voor alle draaikiepramen.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277Toestemming om uw gegevens te bewaren*

Maak een afspraak

En laat u informeren door een van onze adviseurs

Bezoek onze showroom

plan een afspraak in en beleef het zelf

Bel mij terugToestemming om uw gegevens te bewaren*

Bel Bogers zelf

Bericht Bogers

Heeft u een vraag? Bericht ons

Toestemming om uw gegevens te bewaren*