Geleverde producten:

Dakkapellen

Het leveren en monteren van 2 traditioneel opgebouwde dakkapellen, voorzien van Keralit schroten t.b.v. het boeideel (schuin) en de zijwangen, kleur crème wit 9001. Lood betreffende alle onderdorpels en incl. zinken kraal 8004.

Voor de kozijnen in de dakkapellen is er gekozen voor een Modern kunststof vlak profiel. Uitgevoerd Kleur kozijnen en draaidelen binnen/buiten glad crème wit 9001.

4 vaste inzethorren t.b.v. draaikiep-ramen.

Na wat huiswerk gedaan te hebben, en verschillende bedrijven aangedaan te hebben. Goed en fijn telefoongesprek gehad met de firma bogers vrijblijvend langs geweest, om hun product eerst te zien zien met eigen ogen. Wij hadden een afspraak met Maarten, leuk, spontaan gesprek geen stropdassen gedoe.. doe maar gewoon! Is het Beste!! Alles kon alles was mogelijk. Uiteindelijk 2 dakkapellen besteld van 3,5 meter waren best groot. Daar kwamen ze op de dag van plaatsing. Nou Maarten heeft niks te veel verteld. 2 prachtige hoog kwaliteit dakkapellen. En werden er met zeer veel liefde opgezet. Nu staan ze er op. Wij zijn er heel blij mee, geeft een zee van ruimte. En je merkt het aan alles dat het gewoon geen troep is. Bogers, Maarten bedankt!! Beveel jullie zeker bij een ander aan. Kan er helaas geen foto's bij zetten, straks worden ze er nog vanaf gepikt zo mooi. Ga zo door.

- De klant

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*