Slimline schuifpui

Wilt u graag het beste van het beste voor uw woning? Bogers staat voor kwaliteit en optimaal wooncomfort. Daarvoor hebben wij een speciale lijn schuifpuien ontworpen, genaamd Slimline schuifpui. De naam zegt het eigenlijk al; er wordt bij deze schuifpuien gebruik gemaakt van minimalistische profielen. Hierdoor wordt de lichtinval maximaal en de grens tussen binnen en buiten minimaal. Door te kiezen voor de beste materialen zijn deze schuifpuien zeer stevig, goed geïsoleerd en wind- en waterdicht.

Voordelen schuifpui Bogers:

 • 15 jaar garantie;
 • Uitstekende isolatie (warmte en geluid);
 • Inbraakwerend hang- en sluitwerk;
 • Onderhousarm;
 • Lange levensduur;
 • Schuifpui op maat;
 • U kunt kiezen uit alle RAL kleuren

aluminium kozijnen door bogers

Aluminium schuifpui met hoogrendementsglas

Deze schuifpuien bestaan uit aluminium en speciaal gefabriceerd Hoogrendementsglas. Aluminium is een erg stevig materiaal, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn; grote raamoppervlakten zijn dankzij deze stevigheid mogelijk, met minimale profilering. Dankzij dit materiaal en onze specialisten is Bogers in staat de beste kwaliteit schuifpuien te leveren. De Slimline schuifpuien leveren veel wooncomfort op en een luxe interieur.

Lees meer over deze speciale Slimline schuifpuien op onze Excellent-website. Hier leest u meer over voordelen en materialen. Bovendien geven de foto’s u een prachtig beeld van de mogelijkheden. Maak ook op deze website een afspraak met onze specialisten in de showroom.

Ons eigen montageteam heeft veel ervaring met de Slimline schuifpui, mede dankzij een opleiding die zij hebben gevolgd. Enkel onze gecertificeerde monteurs mogen de Slimline schuifpui plaatsen. Metingen en plaatsing gebeuren dus goed, vakkundig en snel! Alles om uw wooncomfort te optimaliseren.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons


    [email* your-email placeholder "E-mail *" akismet:author_email [text your-number placeholder "Telefoonnummer *"]

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*