Tuinkamer plaatsen

Een tuinkamer is een niet geïsoleerde wind- en waterdichte omgeving, waarmee u langer geniet van de zomer. Bij het plaatsen van een tuinkamer is er geen doorbraak nodig met uw woning. De tuinkamer wordt namelijk aan de wand van uw woning gebouwd. Een tuinkamer is daardoor een flexibeler en goedkoper alternatief dan een serre. De tuinkamer is winddicht, maar niet geïsoleerd. Hierdoor wordt de tuinkamer vooral in de warmere maanden gebruikt. Aangezien een tuinkamer altijd maatwerk is, kunt u uiteraard zelf aangeven welk gevoel u wilt bereiken met uw tuinkamer.

Voordelen tuinkamer bij Bogers:

 • 15 jaar garantie;
 • Niet alleen genieten van uw tuin in de zomer, maar ook het buitengevoel in de lente en herfst;
 • Maatwerk;
 • Persoonlijk ontwerp;
 • Regen en winddicht.

Aluminium tuinkamer

Bogers levert op maat gemaakte tuinkamers van aluminium. Daarbij volgen wij uw wensen ten aanzien van design en uitstraling, zoals de indeling van de tussenpalen en de wijze van afwerking. Voor het dak van de tuinkamer kunt u kiezen uit gelaagd glas of polycarbonaat. Optioneel kunt u hierbij ook kiezen voor verlichting door middel van LED-spots of voor elektrische zonwering. Na plaatsing door onze vakkundige monteurs kan de zomer niet meer stuk!

Flexibiliteit
Bogers is leverancier van exclusieve schuif- en vouwsystemen van SOLARLUX ®. Wil u toch de veranda gaan isoleren of tijdelijk dicht kunnen zetten voor regen en wind, dan bieden we ook hier gepaste oplossingen voor.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs kunnen zij een tuinkamer zeer vakkundig plaatsen, zonder u te veel overlast te bezorgen. Wilt u advies van onze specialisten? Maak dan gauw een afspraak!

Maak een afspraak of Ga naar Bogers Excellent

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*