Deuren

Bent u op zoek naar een nieuwe deur of moet uw huidige deur worden vervangen? Het maakt niet uit of u een deur zoekt met klassieke of moderne uitstraling: bij Bogers hebben we precies wat u zoekt! Wij zien uw deur als het visitekaartje van uw woning en daarom willen wij u precies de deur kunnen leveren naar uw wens. Ook zien wij een deur als belangrijke functie om inbraak tegen te gaan. We zullen dus rekening houden met inbraakveiligheid. Om aan uw wensen te voldoen hebben wij een gespecialiseerd team voor u klaar staan, dat met u meedenkt.

Soorten Bogers deuren:

Al deze deuren zijn uitvoerbaar in verschillende materialen. Als u nog geen idee heeft van welk materiaal uw deur moet zijn, zal deze pagina u verder helpen: Materiaal deur.

aluminium-antreciet-bogers-voordeur

Kwaliteit deuren bij Bogers

Wanneer u een nieuwe deur of meerdere deuren wilt kopen, is het goed om te weten wat de opties zijn. Om kwalitatieve deuren te maken en te plaatsen, hebben we voor u de beste materialen geselecteerd. Onze deuren zijn van kunststof, aluminium en het beste hardhout. Dankzij onze grondige voorbehandeling hebben deuren Bogers weinig tot geen onderhoud nodig. Bij ons is het ook mogelijk om te kiezen voor openslaande deuren, schuifpuien en een zelf ontworpen deur. Wenst u een deur met glas? Het is aan u. Wanneer u inspiratie op wilt doen, nodigen we u graag uit in onze showroom! Onze medewerkers zullen u helpen.

Weinig onderhoud

Wanneer u voor een deur van Bogers kiest, weet u dat u kwaliteit geleverd krijgt. Het plaatsen gebeurt door onze eigen ervaren montageploeg. Dan weten we zeker dat u goede service krijgt. Wanneer de deur geplaatst is, hoeft u de deur vervolgens amper te onderhouden, dankzij onze voorbehandeling en materialen. Onze medewerkers en monteurs kunnen u vertellen over de voorbehandeling en over het onderhoud.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277Toestemming om uw gegevens te bewaren*

Maak een afspraak

En laat u informeren door een van onze adviseurs

Bezoek onze showroom

plan een afspraak in en beleef het zelf

Bel mij terugToestemming om uw gegevens te bewaren*

Bel Bogers zelf

Bericht Bogers

Heeft u een vraag? Bericht ons

Toestemming om uw gegevens te bewaren*