Slider

Kozijn plaatsen

Het kozijn is een mooie toevoeging aan uw leefruimte, vanwege het mooie lichtinval en een moderne uitstraling aan uw woning. Doordat kwalitatief goede kozijnen ook de kou buiten houden, verhogen kozijnen bovendien uw wooncomfort. Kozijnen zijn er dan ook in verschillende soorten maten en materialen. Denkt u eraan om een nieuw kozijn te plaatsen of uw kozijn te vervangen? Wellicht denkt u daaraan omdat uw huidige kozijn (inbraak)schade heeft opgelopen of omdat u uw kozijn niet meer opnieuw wilt schilderen. Lees dan op onze website alles over kozijnen of kom naar onze showroom, want bij Bogers hebben we jarenlange ervaring met kozijnen en het plaatsen ervan. Alleen de beste materialen worden gebruikt, om u goede kwaliteit en gebruiksgemak te leveren voor een eerlijke prijs.

Bogers maakt voor ieder type ruimte perfect passende kozijnen, met grote zorgvuldigheid en afgestemd op uw wensen. Het plaatsen van uw kozijn gebeurt altijd door ons eigen montageteam. Bogers heeft een eigen montageteam, omdat het van belang is dat er zorgvuldig en goed wordt gemonteerd. Het is dus een gegeven dat ons team inmiddels ruime ervaring heeft opgebouwd, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe kozijn.

Drie uitvoeringen kozijnen:

  • Kunststof, is een onderhoudsvrij product en is standaard beglaasd met HR ++ glas
  • Aluminium, is een onderhoudsvrij product en is standaard beglaasd met HR ++ glas
  • Hardhout, is standaard beglaasd met HR++ glas

Weinig onderhoud aan uw kozijn

Het fijne aan kozijnen is, is dat ze weer en wind buiten houden, u heeft dus geen last van tocht of regen! Kozijnen houden dit tegen en hebben dus best het één en ander te doorstaan. Prettig aan de kozijnen van Bogers is dat deze dankzij goede behandelingen onderhoudsarm zijn! Enkel een keer uw kozijn schoonmaken, volstaat om uw kozijn jarenlang mee te laten gaan. De houten kozijnen hebben iets meer onderhoud nodig; dankzij de dubbele gegronde voorbehandeling hebben deze kozijnen slechts eens in de 5 tot 8 jaar een schilderbeurt nodig. Daarnaast zorgt de hoogwaardige techniek voor hoge isolatiewaarden, optimale inbraakveiligheid en zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

kozijnen aluminium lent bij Nijmegen Bogers 5

Kozijn vervangen

Is uw huidige kozijn aangetast door nat weer of door schade? Is het hout rot of wilt u niet meer investeren in schilderen? Dan is uw kozijn aan vervanging toe. Kies dan voor de kwaliteit van Bogers. De kwaliteit van Bogers kozijnen is uitermate goed, waardoor het kozijn jarenlang mee gaat. Wij adviseren u de mogelijkheden goed te bekijken, er is de laatste jaren namelijk veel ontwikkeld op het gebied kozijn. Zo zijn er bijvoorbeeld ontwikkelingen geweest op het gebied van glas en ventilatie. Alles om uw wooncomfort te verbeteren. Laat u hierover adviseren door onze experts in de showroom.

Verbeterd wooncomfort
We kunnen uw kozijnen voorzien van zaken zoals beglazing, zonwering en ventilatie. We leveren bijvoorbeeld hoogwaardig glas, zoals driedubbele beglazing en zonwerend glas. Maar er zijn meer opties die uw wooncomfort vergroten. Laat bijvoorbeeld een rooster plaatsen tussen het glas of in een apart paneel, om de constante ventilatie te behouden. Om uw woning koel te houden zijn er bovendien opties om de zon te weren.

Garantie op uw kozijn

Kozijnen van Bogers zijn altijd duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Isolatiewaarde en veiligheid staan hoog in het vaandel. Op onze kwaliteitskozijnen hoeft u dan ook niet in te leveren op kwaliteit. Daarom geven wij 15 jaar garantie, niet alleen op montage, maar ook op het blijven functioneren van het kozijn én de kleurechtheid.
Onze showroom te Beuningen is uitgerust met een testcentrum waarin u zelf de kozijnen kunt testen op duurzaamheid en inbraakwerendheid. Kom langs en overtuig uzelf!

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277


Maak een afspraak

En laat u informeren door een van onze adviseurs

Bezoek onze showroom

plan een afspraak in en beleef het zelf

Bel mij terug


Bel Bogers zelf

Bericht Bogers

Heeft u een vraag? Bericht ons